Paras

Tumman 1960-luvun keittiö muuttuu ilmattomaksi keidasksi

Paras Tumman 1960-luvun keittiö muuttuu ilmattomaksi keidasksi

Mamma Mia! Here We Go Again | Kansainvälinen traileri (Universal Pictures) HD (Heinäkuu 2019).

Anonim

Transformation: Kun San Diegossa toimiva sisustussuunnittelija Kelly Hinchman Studio H Design -ryhmästä ensimmäistä kertaa kiinnitti huomiota 1960-luvun bungalowiin, jonka ystäväsi hän oli ostanut lähellä rantaa Del Marissa Kaliforniassa, hän tiesi, että hän oli työskennellyt hänelle. Ei vain ollut vanhentunut paikka, joka tarvitsi suolen kunnostusta, mutta sen pieni keittiö ei tuskin pystynyt käsittelemään asiakkaan tarpeita kuin innokas kokki ja leipuri, puhumattakaan aviomiehistään ja kolmesta teini-ikäisestä tyttärestä. Hinchman välittömästi poisti hankalan tukiseinän ja rakensi massiivisen keskisen saaren runsaalla varastolla. Suunnittelija asetti perinteisen taustalevyn asennuksen, jossa oli pitkä keittotasoinen lasi-ikkuna pitkin keittiön päätylevyä, varmistaen, että runsaasti luonnonvaloa päästäisiin aikaisemmin hämärään tilaan. Yläpuolella, alkuperäinen kielen ja uurteen katto hiottu ja maalattu terävä valkoinen, samoin kuin seinät ja vasta lisätty avoimet hyllyt, edelleen kirkastaa huoneeseen. "Monokromaattiset väripaletit ovat erittäin vaikuttavia", Hinchman sanoo. "Ne tekevät ihmeitä tiukassa tilassa."

Reaction: Kun vuoden kunnostustöitä, keittiö paljastaa ei voinut tulla pian tarpeeksi. "Olin tuonut kyyneliin, kun näin valmistumisen", asiakas muistelee. "Kuinka jotain niin pimeä ja osastoitu voisi kehittyä jotain niin kirkasta ja kaunista oli järkyttävää sanoa vähiten." Tänään keittiö edustaa enemmän kuin vain talon suosikki huone; se on kodin sydän koko perheelle. "Jokainen kokoontuu keittiössä päivän lopussa", hän sanoo. "Minä leivotaan, tytöt tekevät kotitehtäviään, ja meillä maistelemme tilaa yhdessä."

Keittiössä oli alunperin kaksi pienempää huonetta - kompakti keittotila ja vierekkäinen ruokailutila - erotettu seinän keskellä tilaa. Kodin kalteva, kielellinen ja uurteinen katto teki huoneesta erityisen pimeän ja ahtaat, ja siellä oli vakava puute työtasosta ja säilytystilaa. "Minä olin kauhistunut kun näin ensimmäisen kerran", asiakas sanoo keittiöstä. "Tuskin oli tilaa ruoanvalmistuksille, puhumattakaan illallista perheen kanssa."

Hinchman lisäsi varastointimallin ratkaisemiseksi syviä, sisäänrakennettuja kaappeja - mukaanlukien pullotusmekaaniset telineet ja piilotetut jääkaapin laatikot - keskelle saarta. Tyylikäs, veistoksellinen valaisin tarjoaa ylimääräistä valaistusta häiritsemättä keittiön ilmavasta valkoisesta katosta. Hinchman huolehti myös siitä, että se yhdistää nykyajan yksityiskohtia, kuten kelohopeaa, messinkiä ja marmoripäällysteitä huoneen neutraalin paletin korjaamiseksi. "Se on täydellinen sekoitus tyyliä, virtausta ja toimivuutta", asiakas sanoo. "Kysyin mahdottomalta, ja Kelly teki sen tapahtua."

Suosittu Viestiä